E martë, 31 Janar, 2023

Zgjedhen drejtorët e rinj në gjashtë shkolla të Prizrenit

- Advertisement -

Drejtoria e Arsimit në Prizren ka njoftuar për përzgjedhjen e gjashtë drejtorëve dhe një zëvendësdrejtor të shkollave.

Drejtorët e zgjedhur janë:

- Advertisement -

Sali Ademaj- drejtor i gjimnazit “Remzi Ademaj”

Emir Saramati- drejtor i shkollës “Heronjët e Lumës”-Vërmicë

Vlora Karavidaj-drejtoreshë e shkollës “ Lekë Dukagjini”

- Advertisement -

Rajma Sagdati- drejtoreshë e shkollës “Meto Bajraktari”-Recan

Munir Elezi- drejtor i shkollës “Sharr”-Jabllanicë

- Advertisement -

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Prezantohet nesër: Kaq pritet të jetë vlera e koeficientit të pagave

Këtë javë pritet të hyjë në fuqi Ligji i ri i pagave në Kosovë,...

Në mungesë të kuadrit, nuk ka mësim në gjimnazin e matematikës

Nxënësit e gjimnazit “Matematikë dhe Informatikë” në Shkup edhe javën e dytë të gjysmë-vjetorit...

ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA), përmes një njoftimi për media ka...

Sindikatat reagojnë për mos publikimin e vlerës së koeficientit: Qeveria po tallet, nuk i harrojmë këto lojëra

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Administratës së Kosovës, Ali Gashi ka thënë se...