E diel, 29 Janar, 2023

Vogëlushi “përlot” botën: Pret flokët për herë të parë në jetë dhe i dhuron për të sëmurët me kancer…

- Advertisement -

Është prekëse kur shikon se si fëmijët, bashkëngjiten kauzave madhore për të tjerë fëmijë që vuajnë nga sëmundja e kancerit.

I tillë është dhe Reilly Stancombe, i cili megjithëse kishte 9 vite pa i prerë flokët e tij, ai i dhuroi ato për fëmijët që vuajnë nga kanceri.

- Advertisement -

Duke qenë se Reilly nuk i kishte prerë flokët asnjëherë në jetën e tij, ato ishin zgjatur më shumë se 60 centimetra.

Këtë model ai e kishte huazuar nga futbollisti i tij i preferuar Gareth Bale, i cili gjithashtu ka flokë mjaft të gjatë.

“Një ditë me mamin shikova që disa fëmijë nuk kishin flokë. E pyeta se përse ndodh kjo dhe më tha se ata vuanin nga kanceri. Menjëherë pasi shikova ato foto, dëshiroja që edhe unë të jepja kontributin tim. Kështu që fola me mamin dhe vendosëm që flokët e mi të gjatë të dhuroheshin për fëmijët e sëmurë”, u shpreh vogëlushi.

- Advertisement -

Flokët ishin kthyer si një lloj identiteti për vogëlushin, të gjithë atë e njihnin si “Reilly me flokë të gjatë”…

- Advertisement -

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...