E enjte, 30 Mars, 2023

Veçantia e të lindurit në muajin Prill; Karakteristikat e bebushave që lindin tani

- Advertisement1-

1. Personat e lindur në prill e kanë shumë të zhvilluar intuitën, janë inteligjentë dhe i njohin mirë limitet e tyre. Është e vështirë t’i mashtrosh, sepse ata janë gjithashtu analitikë të shkëlqyer, përparas e të marrin një vendin zgjedhin të studiojnë çdo detaj të mundshëm pasi nuk u pëlqen të gabojnë.

2. Janë jashtëzakonisht kreativë dhe me një imagjinatë për t’u patur zili, kjo është edhe arsyeja kryesore pse janë të fokusuar më shumë tek arti se sa shkencat ekzakte.

- Advertisement -

3. Edhe pse gjenden mirë në shoqëri, personat e lindur në prill janë të tërhequr dhe misteriozë kur është fjala për jetën e tyre private. Dëshirojnë të ëndërrojnë në vetmi, në qetësi dhe në paqe, andaj shmangin vendet e zhurmshme dhe gjejnë prehje tek natyra.

4. Janë besnikë dhe shumë të përkushtuar ndaj atyre që i duan, prandaj do t’u qëndrojnë në krah edhe në momentet më të vështira të jetës.Janë guximtarë, energjikë dhe të aftë të bëjnë shumë punë në të njëjtën kohë.

5.Entuziazmi i tyre është “infektues”. Përhapin gëzim kudo që gjenden dhe dinë të buzëqeshin edhe në momentet më të vështira.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Psikologia Albina Krasniqi: Për t’i mësuar fëmijët, duhet t’u prijmë drejt sjelljeve që duhet t’i bëjnë

Këtë të shtunë në emisionin “Familja ime”, kemi diskutuar për sjelljen prosociale. Albina Krasniqi, udhëheqëse...

Duhet të reflektojmë nëse po “vrasim” apo jo fëmijët nga dashuria dhe padija? Nga Marsida Simo (Sociologe)

Pridërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë. Duhet jo vetëm dije, informacione,...

Psikologia thirrje prindërve: Kujdes se çfarë emra u vëni fëmijëve, që ata të mos bullizohen

Psikologia Arbenisa Berisha-Gashi ka thënë që emri është me të vërtetë i rëndësishëm në...

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...