E mërkurë, 23 Qershor, 2021

U rrëmbye kur ishte 2-vjeç në një stacionin hekurudhor, baba e bir ritakohen pas 58 vitesh

Një burrë i cili u rrëmbye kur ishte foshnjë në një stacion hekurudhor, është takuar me babain e tij pas 58 vitesh.


Fu, tani 60 vjeç, u ribashkua me babanë e tij 90-vjeçar, të quajtur Luo, në qytetin Zaozhuang në provincën lindore të Kinës Shandong këtë javë.

Departamenti i sigurisë publike të qytetit ka postuar ​​imazhet e ribashkimit babë e bir. Fu përqafoi të atin duke u ulur në gjunjë dhe duke shpërthyer në lot.

Luo tha se ai e humbi djalin e tij dy vjeç në një stacion hekurudhor në rrethin e Xuecheng në 1963 kur po priste trenin. Ai tha se ai lëshoi ​​për pak dorën e djalit të tij dhe disa minuta pas kësaj e kuptoi që Fu ishte zhdukur. Djali besohet të jetë rrëmbyer nga trafikantë njerëzish që e çuan në Shangai, ku ai u birësua më pas nga një çift.

Luo dhe familja e tij kërkuan Fu për vite me radhë, duke përdorur gazeta, media të tjera dhe më vonë internetin për ta gjetur.

Në vitin 2015, departamenti i sigurisë publike në Zaozhuang hapi një hetim të veçantë mbi incidentin duke përdorur teknologjinë më të fundit të testimit të ADN-së në dispozicion dhe zgjeroi kërkimin në provincat e tjera kineze.

Ata përfundimisht gjetën Fu më 1 Qershor pasi konfirmuan ADN-në dhe u ribashkuan më 8 Qershor pas 58 vitesh.

Fu tha se prindërit e tij birësues i treguan se e morën atë në Shangai, por nuk dinin asgjë më shumë për prejardhjen e tij.

Në Janar, Ministria e Sigurimit Publik nisi një goditje kombëtare ndaj trafikimit njerëzor dhe rrëmbimit të fëmijëve dhe 1,680 fëmijë të trafikuar janë identifikuar që nga 9 Qershori.

Ligji Penal i Kinës ndalon aktivitetet e trafikimit, duke përfshirë rrëmbimin dhe trafikimin e grave ose fëmijëve, blerjen e grave ose fëmijëve të rrëmbyer, punë të detyruar, prostitucion të detyruar dhe joshjen e vajzave nën katërmbëdhjetë për prostitucion.

Neni 240 i Ligjit përshkruan se rrëmbimi dhe trafikimi i grave ose fëmijëve dënohet me burgim nga pesë deri në dhjetë vjet dhe me gjobë.

Sipas nenit 241, njerëzit që blejnë një fëmijë ose grua të rrëmbyer mund t’i nënshtrohen jo më shumë se tre vjet burgim, ndalim penal, ose mbikëqyrje publike.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

“Sozia” e kryeministrit britanik është një bebe 4-muajshe

David Doronina është padyshim një nga foshnjet më të famshme në Britani të Madhe....

Dorita Sopa – ju prezantojmë me 8-vjeçaren nga Ferizaj që ka interesim të jashtëzakonshëm për astrologjinë

Nuk është e rrallë që në kohën që po jetojmë të hasim në fëmijë...

Pse nuk duhet t’u thuhet fëmijëve se nuk mund t’ia plotësoni ndonjë dëshirë?

Ekspertët paralajmërojnë prindërit se në situatat kur një fëmijë dëshiron t’i blini diçka, ata...

Prindër kujdes! Fëmijët nuk i tolerojnë lehtë dëmet e diellit

Stina e verës jo gjithmonë përkthehet në qef, argëtim dhe shplodhje. Në disa raste...