E enjte, 9 Shkurt, 2023

Trinjakët po luanin tek dhoma e gjumit kur i zë komodina poshtë

- Advertisement -

Në një shtëpi në SHBA ndodh e papritura. Trinjakët 2-vjeçar po luanin në dhomën e tyre, 2 prej të cilëve ishin drejtuar nga komodina ndërkohë që ndodheshin vetëm.

Pas disa momentesh komodina bie dhe zë poshtë fëmijët ndërkohë që vëllai i tretë shkon menjëherë t’i shpëtojë. Fatmirësisht të vegjlit arritën që të shpëtonin pas asnjë dëmtim megjithëse u trembën shumë.

- Advertisement -

Filmimet që u bënë menjëherë virale u publikuan nga nëna e fëmijëve e cila zbuloi se kur pa videon u traumatizua.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...