E mërkurë, 1 Dhjetor, 2021

Test psikologjik: Zgjidhni një hënë dhe zbuloni mesazhin e veçantë që ajo ka për ju

Hëna, përveçse magjike dhe misterioze, mund të përcaktojë aspekte të jetës dhe personalitetit tuaj.


Zgjidhni hënën tuaj të preferuar dhe shikoni një përshkrim të hollësishëm të personalitetit që keni dhe një mesazh për jetën që po bëni.

Nëse keni zgjedhur:

Efikas dhe optimist

Ju e karakterizoni veten si një person efikas dhe optimist, me shumë vetëvlerësim. Mendoni se duhet të punoni vazhdimisht për sigurinë dhe doni të krijoni një bazë të mirëqenies materiale, sepse besoni se siguria është rezultat i punës dhe një shtëpie të qëndrueshme.

Sfida juaj kryesore është të jeni më tolerantë me veten, sepse mund të bëheni gjykatës të rreptë.

Kushtojini vëmendje mënyrës sesi e trajtoni veten kur bëni një gabim (fjalët që përdorni, gjërat që bëni) respektoni veten, pranoni gabimet tuaja dhe punoni me dashuri dhe vendosmëri për të rregulluar çdo gabim.

Krijues dhe perceptues

Ju karakterizoheni si një person praktik, i sjellshëm dhe emocional. Jeni shumë të lidhur me botën materiale dhe ju pëlqen të ndërtoni mjedise estetike dhe emocionale.

Keni tendencë ta teproni me gjithçka: qëndroni deri në agim duke parë filma ose duke dëgjuar muzikë, duke ngrënë shumë etj…

Jini më të moderuar në intensitetin me të cilin jetoni jetën. Organizimi i kohës dhe energjisë do t’ju ndihmojë të përmirësoni jetën, punën dhe gjithçka në të cilën besoni.

I sigurt dhe i vendosur

Ju e karakterizoni veten si një person që dëshiron të ketë besim, karakter të fortë dhe të jetë i rëndësishëm në botën që jeton. Gjithmonë përpiqeni të ruani kushtet për të siguruar mirëqenien tuaj dhe të të dashurve tuaj.

E shihni miqësinë si një pakt mbrojtës reciprok, i cili ju bën vërtet besnik dhe të tmerruar nga tradhtia, prandaj lind sfida juaj e madhe: besimi.

I ndjeshëm dhe i qetë

Ju keni një dëshirë të madhe të dukeni mirë dhe të miratoheni nga të tjerët, kështu që jeni bërë një person shumë i sjellshëm, i cili në përgjithësi përqendrohet në plotësimin e nevojave të të tjerëve, ndonjëherë duke mos pasur kohë për dëshirat dhe nevojat e veta.

Shumë herë e keni ndërtuar imazhin përmes të tjerëve, gjë që mund të krijojë një lloj varësie, dhe këtu qëndron sfida juaj e madhe: njohja e rëndësisë, talenteve dhe vlerës tuaj.

Ju jeni një person me talente dhe ndjenja të mrekullueshme, lejojini vetes t’i eksploroni ato, t’i përdorni për të ndërtuar gjëra të mrekullueshme për jetën tuaj. Natyra që keni është e dobishme, por mund të ndihmoni më shumë dhe më mirë për sa kohë jeni të kënaqur dhe të lumtur.

I shqetësuar dhe punëtor

Ju karakterizoheni nga të qenit një person i sjellshëm, fisnik, i vëmendshëm, kurioz dhe shumë objektiv i cili, edhe pse nuk mund të jetë miqësor, preferon të jetë me të dashurit ose thjesht të kalojë kohë cilësore vetëm.

Zakonisht ka një rrjedhë të madhe idesh në mendjen tuaj, dhe për këtë arsye mund të vuani nga pagjumësia dhe stresi. Sfida juaj kryesore është të besoni më shumë në intuitën tuaj dhe ta përgatitni mendjen për të jetuar pozitivisht, sepse sa më shumë ta bëni këtë, aq më shpejt do të eliminoni pengesat dhe idetë nga jeta juaj.

Mos harroni se duhet të lini që zemra të jetë busulla, mendja harta uaj dhe shpirti udhërrëfyesi juaj, sepse kështu nuk do të humbni kurrë.

I duruar dhe simpatik

Ju karakterizoheni nga një person i durueshëm, i cili e vlerëson shumë qetësinë (në disa raste preferoni të heshtni më shumë sesa të keni të drejtë) dhe të shijoni kënaqësitë e thjeshta të jetës: të qëndroni në shtëpi për të parë një film, të takoheni në një park të qetë me familjen ose miqtë, duke shkuar në një restorant të vogël aty pranë etj…

Ju jeni një person shumë aktiv dhe i aftë, por doni të shpëtoni nga konfliktet e botës dhe ritmi i tij i vrullshëm.

Kaloni shumë kohë duke menduar për të ardhmen, gjë që krijon shumë ankth dhe këtu qëndron sfida juaj. Sa herë keni shkatërruar një ditë të mirë duke menduar për gjërat që nuk kanë ndodhur kurrë? Të menduarit për të ardhmen zvogëlon lumturinë tuaj.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Zyrtare: Këto janë masat e reja antiCOVID

Me propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë, Qeveria e Kosovës, ka miratuar sot masat e...

Kosovari fiton 147 mijë euro në një turne prestigjioz në Evropë

Edmond Jahjaga nga Kosova fitoi 147 mijë e 775 euro në një turne prestigjioz...

​Tentoi “ëndrrën amerikane” me diplomë false, 4 muaj burg për shqiptarin që fitoi lotarinë

Dorëzimi i një diplome gjimnazi të falsifikuar në dokumentet e lotarisë amerikane jo vetëm...

Pse nuk përmendet bora askund në Kuran?

Në librin e shenjtë të myslimanëve Kuranin, nuk përmendet bora, por përmenden terma të...