E diel, 5 Shkurt, 2023

Të mësuarit përmes lojës nga profesori Kreshnik Begolli

- Advertisement -

Të mësuarit përmes lojës ka rezultuar si një metodë e suksesshme tek fëmijët, sidomos kur bëhet fjalë për lëndë si matematika.

Në mënyrë profesionale, taktika të tilla kanë nis të praktikohen edhe ne shkollën fillore “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë.

- Advertisement -

Kjo risi erdhi nga Kreshnik Begolli, ligjërues ne Universitetin e Kalifornise, Irvine, dhe doktor shkence në fushën e të mësuarit përmes lojës.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Shkencëtari nga Deçani sjell një vizion të ri shkencor në Fizikë

Shkencëtari nga Deçani, Naim Krasniqi me punë dhe banim në Francë, ka botuar librin...

Ankohen studentët për kushtet në konvikte: Ka mungesë të ujit e internetit, banjot e papastërta

Mungesa e ujit të nxehtë, papastërtia në banja, mungesa e internetit të rregullt, janë...

E FUNDIT: “Do ta dërgojmë në Kushtetuese Ligjin e Pagave, nëse nuk plotësohen kërkesat për rritje të koeficientit”

Qeveria e Kosovës në fillim të kësaj jave bëri publik koeficientin në vlerë të...

22 libra që duhet të lexoni patjetër në jetë

1.“Për kë bien këmbanat” – Ernest Hemingueji Një nga veprat më të mira Heminguejit, “Për...