E premte, 2 Dhjetor, 2022

Taibe Bytyqi, 15-vjeçarja nga Fushë Kosova – një piktore e talentuar që synon të bëhet dizajnere

Intervistoi: Arta Gashi

Ka talent të jashtëzakonshëm për piktore dhe këtë e tregojnë edhe vizatimet që ka bërë dhe i ka dërguar në median “Kids of Kosova”. Tani është 15-vjeçare dhe synon të bëhet një dizajnere e suksesshme. Fjala është për Taibe Bytyqin e cila ka përfunduar shkollën fillore “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë.

- Advertisement -

Ajo në një bisedë për “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) ka folur për talentin që posedon si piktore dhe mundësinë e hapjes së një ekspozite.

Kids of Kosova: Së pari një prezantim, nga jeni, sa vjeçare, ku vijoni mësimet?

Taibe Bytyqi: Unë quhem Taibe Bytyqi, jam 15 vjeçare nga Fushë Kosova. Kam përfunduar klasen 9-të në shkollën “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë.

- Advertisement -

Kids of Kosova: Cili është talenti juaj, çfarë synoni të bëheni?

Taibe Bytyqi: Talenti im është të pikturoj me dizajne dhe jam pasionante në këtë drejtim, si e vogël kam pikturuar. E Ardhmja ime është e ndërlidhur me talentin që posedoj, dua të bëhem një dizajnere e suksesshme dhe në mësime të jem me sukses të shkëlqyeshëm.

Kids of Kosova: A keni hapur ndonjë ekspozitë për të pasqyruar talentin tuaj si piktore?

Taibe Bytyqi: Ekspozitë deri më tash nuk kam hapur, po besoj në të ardhmen do ta kem në plan hapjen e një ekspozite që të tregoj talentin tim.

Kids of Kosova: Cili është mesazhi juaj për bashkëmoshtaret tuaja?

Taibe Bytyqi: Mesazhi im për bashkëmoshatarët e mi është që çdo qjë në jetë mund të arrihet me vetbesim dhe vullnet që çdo synim apo talent që kanë ta shpalosin, sepses e ardhmja lidhet me talentin e secilit që e ka.

Falënderim i veçant shkon për portalin “Kids of Kosova” që po na mundësoni të shpalosim talentin tone. (Kids of Kosova).

Vizatime të Taibes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Mësuesja Blerona Ahmeti nga Akademia jCoders: E ardhmja i përket fushës së teknologjisë

Autor: Albanian Kids Education Ëndrrën që e kishte në fëmijëri e ka realizuar. U jep...

INTERVISTË| Avni Morina, drejtor i arsimit në Rahovec: Kemi bërë ndryshime thelbësore në shkolla – dhe një mesazh për Arbërie Nagavcin

Nga: Albanian Kids Education Avni Morina është në mandatin e dytë si drejtor i arsimit...

INTERVISTË| Fatime Demolli-Mustafa: Në shkollat e Prishtinës janë rreth 500 nxënës me nevoja të veçanta

Nga: Albanian Kids Education Komuna e Prishtinës ka miratuar propozimin e Drejtorisë së Arsimit në...

Florent Hasallari, nxënësi nga Hani i Elezit me talent të veçantë në pikturë

Albanian Kids Education (www.kidsofkosova.net) nis prezantimin e nxënësve talent të shkollës "Ilaz Thaçi" në...