E diel, 29 Janar, 2023

Superheronjtë surprizojnë fëmijët e spitalit të sëmundjeve të rënda / VIDEO

- Advertisement -

Superheronjtë si Super Man dhe Batman kanë suprizuar pacientët e vegjël pranë një spitali të sëmundjeve të rënda në Vienë.


Nisma e oficerëve të policisë së kryeqytetit është përshendetur nga të gjithë si njw gjest fisnik në këtë moment.

- Advertisement -

Pacientët e vegjël në spitalin e fëmijëve St.Anna të Vjenës u surprizuan kur disa nga heronjtë e tyre si Super Man, Batman dhe të tjerë u shfaqën papritmas para dritareve të tyre.

 

Aksioni i ndërmarrë nga oficerët e forcës speciale të policisë së kryeqytetit austriak WEGA u organizua për t’ju lehtësuar vetminë fëmijëve të sëmurë rëndë në spitale që nuk mund tëp resin vizitorë si zakonisht për shkak të rregulloreve për parandalimin e koronavirusit.

- Advertisement -

Nisma përkon gjithashtu me Ditën Ndërkombëtare të Kancerit tek Fëmijët si një përpjekje për të shprehur mbështetje për fëmijët dhe adoleshentët me kancer dhe familjet e tyre.

Fëmijët dhe të rriturit që panë duke parë nga dritaret e mbyllura të spitalit u duk se e shijuan plotësisht performancën, ashtu si sesioni fotografik për disa fatlumë me idhujt e tyre të rinj në rrugë pak më vonë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...