E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Suela Kodraliu, 5 vjeçarja nga Ferizaji me aftësi të jashtëzakonshme

- Advertisement -

Është një nga fëmijët e rrallë në Kosovë, kjo për faktin që ka një aftësi të jashtëzakonshme.

Suela Kodraliu nga Ferizaj mahnitë me diturinë e saj në fusha të ndryshme.

- Advertisement -

Kryeqytetet e shteteve, tabelen e shumëzimit, flamujt e të gjitha shteteve e shkrim-lexim janë vetëm disa nga njohuritë e saja.

Prindërit e Suelës tregojnë se ajo shpreh shumë interesim për të mësuar gjëra të ndryshme dhe kalon orë të tëra duke mësuar, ndonëse nuk shkon në ndonjë kopsht për shkak të moshës.

Për njohuritë e saj tregon edhe vetë halla e Sueles e cila thotë se shfaqi interes për ti mësuar gjërat që kur ishte dy vjeçe.

- Advertisement -

Por ajo që na habit më së shumti është aftësia e saj në tabelen e shumëzmit.

Me gjithë ato që di, Suela të bën për vete edhe me ëmbëlsinë që ka.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Edhe një mërgimtar tjetër i gatshëm t’ua jap nga 100 euro mësuesve

Mërgimtarët po vazhdojnë të tregojnë gatishmëri për t’i ndihmuar mësuesit kosovar. Edhe Fitim Krasniqi, nga...

Komuna e Prizrenit i jep tender për vetëdijesimin e nxënësve kompanisë që aktivitet primar ka pastrimin e ndërtesave

Komuna e Prizrenit ka nënshkruar kontratë me kompaninë ‘Samire Osmani B.I’ për ‘Vetëdijesimin e...

LAJMI I FUNDIT: Paqartësi në ekzekutimin e pagave për grevistët

Ajo që vazhdon të mbetet e paqartë në këtë situatë është forma e ekzekutimit...

Hapet pika shkollore e gjuhës shqipe në Kaufbeuren të Bavarisë

Të shtunën në prani të nxënësve, prindërve dhe bashkëkombësve, të Konsullit të Përgjithshëm të...