E martë, 24 Maj, 2022

Skandal: Testi i nxënësit plot me gabime vlerësohet me notën 5 në një shkollë në Prizren

spot_img
- Advertisement -

Një qytetar ka ngritur një shqetësim për vlerësimin e një nxënësi të klasës së tretë nga mësuesi i tij në shkollën fillore “Brigada 125” në fshatin Medvec të Prizrenit.

Nxënësi është vlerësuar me 100 pikë në test dhe me notën maksimale, 5.

- Advertisement -

Ky fëmijë ka shkruar fjalë të pakuptueshme dhe fjalë tjera me gabime.

Nxënësi vërehet se nuk ka ditur ta shkruaj mbiemrin e shkrimtarit Naim Frashëri. Përveç kësaj ai/ajo nuk ka ditur të shkruaj një definicion të thjeshtë për atë se çfarë është teksti, duke përdorur disa folje radhazi pa kuptim logjik.

Pavarësisht të gjitha këtyre gabimeve dhe shumë të tjerave mësuesi e vlerëson nxënësin/en me notë maksimale dhe me pikë maksimale.

- Advertisement -

Më poshtë shihni përgjigjet e nxënësit/es në lëndën Gjuhë Shqipe.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

“Kush thotë që s’ka mësues model në Kosovë?”

Shkruar nga Teuta S. Haxhimusa E dinte se ajo çfarë u mësonte fëmijëve sipas plan-programit...

Nga Maliq Fetahu: Mësimdhënësit po sulmohen, nuk kanë e kanë mbështetjen nga shteti

Autor: Maliq Fetahu - mësimdhënës Mësuesit vitet e fundit po e ndjejnë veten si të...

Mësuesia, profesion i femërorizuar apo profesion femëror?

Problematika e shtruar që në hyrje të këtij punimi, është një konstatim i drejtpërdrejtë,...

Këto janë elementët që ndihmojnë për një lexim të bukur

Nëse nxënësit do të marrin marrin njohurtë e duhura të teknikës së recitimit, nuk...