E diel, 29 Janar, 2023

Sipas një studimi: Këto janë 5 punët më emocionuese në botë

- Advertisement -

Top 5 punët më emocionuese

1.Artet performuese

- Advertisement -

2.Shkenca

3.Gazetaria

4.Profesionist Shëndeti

- Advertisement -

5.Mësimdhënia

Punët më të mërzitshme priren të paguajnë më shumë se ato “më emocionueset”. Sipas softuerit të kompensimit dhe kompanisë së të dhënave Payscale, paga mesatare për një analist të të dhënave është rreth 62,754 dollarë në vit . Kjo është afërsisht 10,000 dollarë në vit më shumë se paga mesatare e dikujt në artet performuese – që është afërsisht 52,522 dollarë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...