E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Si të vishemi plot shije dhe njëkohësisht të mbrohemi nga Covid-19

Si femër me ndikim të madh në veshje, këtë periudhë, Olivia Palermo është e vetëdijshme që me përgjegjësinë e saj duhet patjetër të kontribuojë në pengimin e përhapjes së coronavirusit.

Prandaj, këto ditë ajo në Instagram po jep ide se si t’i bëjmë në mënyrë perfekte kombinimet e verës, por njëherësh edhe të mbrohemi nga infektimi.

- Advertisement -

“Siguria është me rëndësi, prandaj le të jetë edhe moderne. Po gjej mënyra kreative se si të mbrohem në shëtitjet e çdoditshme me qenin. Bëhuni kreative dhe në dollapin tuaj kërkoni maskën personale”, shprehet Olivia, e cila ka vendosur që “maska” e saj të jetë shamia e bukur e mëndafshtë.

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori në Kosovë

Ministria e Financave ka njoftuar se nesër do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale...

Edhe punëtorët e sektorit privat kërkojnë shtesa: Pagat janë dyfish më të vogla

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës...

Lindi pa duar, por 20-vjeçari nga Malisheva mahnitë me talentin e tij, kaq bukur pikturon me këmbë

Arion Krasniqi, 20-vjeç nga Malisheva nuk njeh barriera e as kufij. Jeta për të nuk...

Fëmija nuk trashëgon gjithçka nga prindërit, ky familjar është kryesor për gjenetikën

Alejandro Jodorowsky, një eseist kilian, shkroi një libër të quajtur “Metagjenalogjia: Vetë-Zbulimi Nëpërmjet Psihomagjisë...