E martë, 31 Janar, 2023

Si të mbuloni rritjen e flokëve dhe të keni frizurë të përshtatshme verore

- Advertisement -

Mei Yan, një vajzë e re nga Kalifornia, në një video të re zbulon pesë frizura të thjeshta për mbulimin e rritjes së flokëve.

Nëse ende nuk i keni ngjyrosur flokët apo keni vendosur që gjatë verës nuk do ta bëni këtë gjë, studioni këshillat se si të mbuloni rritjen

- Advertisement -

Ndoshta keni vendosur t’i shndrisni flokët me preparate natyrale, duke përdorur bimët apo tonikët e bërë në shtëpi nga thartirat e pemëve, transmeton Telegrafi.

Dielli zbardh pigmentin e flokëve, andaj mendoni për dukjen, me të cilën do të paraqiteni në vjeshtë.

Videoja tjetër jep këshilla për frizura, të përshtatshme për verë.

- Advertisement -

Gërshetat dhe tufat e gërshetave janë zgjidhje shumë efikase për dukje të bukur dhe ruajtje të flokëve nga ndikimet e padëshiruara të diellit dhe të ujit të njelmët.

Këto frizura janë universale dhe u rekomandohen të gjitha gjeneratave të femrave.

Lozni me krehjen e lehtë të flokëve dhe me forcimin e aksesorëve, siç janë shiritat, shiritat e hollë, furqetat, zbukurimet interesante.

- Advertisement -

Mos harroni kapelën apo ndonjë mbulesë tjetër komode për kokë gjatë ditëve të ngrohta verore.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori në Kosovë

Ministria e Financave ka njoftuar se nesër do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale...

Edhe punëtorët e sektorit privat kërkojnë shtesa: Pagat janë dyfish më të vogla

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës...

Lindi pa duar, por 20-vjeçari nga Malisheva mahnitë me talentin e tij, kaq bukur pikturon me këmbë

Arion Krasniqi, 20-vjeç nga Malisheva nuk njeh barriera e as kufij. Jeta për të nuk...

Fëmija nuk trashëgon gjithçka nga prindërit, ky familjar është kryesor për gjenetikën

Alejandro Jodorowsky, një eseist kilian, shkroi një libër të quajtur “Metagjenalogjia: Vetë-Zbulimi Nëpërmjet Psihomagjisë...