E enjte, 9 Shkurt, 2023

Si të mbrojmë fëmijët nga interneti – flet psikologia Ariana Isufi

- Advertisement -

Fëmijët në ditët e sotme jashtëzakonisht shumë qëndrojnë me telefon apo Ipad në duar. dhe ‘lundrojnë’ në internet.


Psikologia Ariana Isufi e cila çdo javë do të përgatitë nga një temë përmes një video për Kids of Kosova, këtë javë tregon se si duhet të mbrohet fëmijët nga interneti, dhe se si librit duhet t’i kushtohet më shumë kohë.

- Advertisement -

Në videon më poshtë ndiqeni videon:

 

 

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Fadil Curri: Dy ngjarjet që nuk do t’i harrojë kurrë si mësimdhënës

Nga Albanian Kids Education Nuk i kanë mbetur as dy vite deri në pensionim. Por...

INTERVISTË| Agim Agushi: Karriera ime si mësimdhënës dhe rekordet që synoj t’i arrijë në zhonglim me top

Nga Albanian Kids Education Një profesor i dalluar i matematikës dhe një rekordmeni i Guinness...

INTERVISTË| Drejtori i shkollës private të Mjekësisë “Imperium”, Egzon Ratkoceri: Prioriteti ynë, shkollimi cilësor dhe punësimi i nxënësve me rezultate të mira

Nga Albanian Kids Education Secili prind dëshiron më të mirën për fëmijët e tyre, por...

INTERVISTË| Besianë Musmurati: Procesi i zgjedhjes së drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Prishtinë 100% transparent

Nga Albanian Kids Education Rekrutimi i mësimdhënësve, drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Kosovë çdo...