E shtunë, 1 Prill, 2023

Shpërndahen tabletë për nxënësit me aftësi të kufizuara në Verbicë e Zhegocit

- Advertisement1-

Në shkollën “ Fetah Qerimi” të Verbicës së Zhegocit, u shpërndanë sot tabletë për nxënësit me aftësi të kufizuara, me mbështetjen e organizatës “ Save The Children”.

Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, ka thënë gjatë dhjetorit janë shpërndarë gjithsej 71 tabletë në disa shkolla të Gjilanit për fëmijët me aftësi të kufizuara, të cilët do ta kenë më të lehtë qasjen në mësim online.

- Advertisement -

“Presim këto ditë që nga UNICEF të shpërndahen edhe 65 tabletë, duke përmbushur të gjitha kërkesat dhe nevojat me pajisje teknologjike për të gjithë nxënësit me aftësi të kufizuar në shkollat e Gjilanit”, tha Gagica.

Rikujtojmë se ditë më parë, organizata GIZ për këtë kategori dhuroi 175 tabletë në shkollën “Thimi Mitko”.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nxënësja Era Thaçi fiton bursë për studime në universitetin prestigjioz Brown

Nxënësja nga Prishtina, Era Thaçi, ka fituar bursë për studime në universitetin prestigjioz Brown...

Rrahman Jasharaj: Nëse mësimdhënësit duan të ngrisin pagat e tyre, mund të hyjnë në testim

Për draft-udhëzimin që pritet të nis zbatimin nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë,...

Nagavci pret një grup të mësimdhënësve: Synojmë të përmirësojmë gjendjen në arsim

Ministrja Arbërie Nagavci ka një grup të mësimdhënësve të Programit Akademik të Bashkëpunimit Ndërkombëtar,...

Podujevë: Këta janë të ftuarit në test me shkrim për pozitën ‘Sekretar Shkolle’

Komuna e Podujevës ka publikuar listën e të ftuarve në test me shkrim për...