E martë, 2 Mars, 2021

Shkollarët e fshatrave të Prishtinës iu gëzohen fillimit të mësimit, marrin dhurata

Nxënësit e klasave të para të shkollave fillore të zonave rurale të komunës së Prishtinës, sot i janë gëzuar fillimit të gjysmëvjetorit të dytë duke pranuar edhe dhurata nga komuna.


Këtë e ka bërë të ditur kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili ka thënë se aktiviteti i shpërndarjes së këtyre dhuratave i iniciuar nga komuna e Prishtinës, Fondacionit Jahjaga, OJQ “Nëna dhe Fëmijë të lumtur” dhe Qendra Kulturore & Filozofike “Akripoli i Ri” është mundësuar mundësua nga Humanity First.

Njoftimi i kreut të Prishtinës:

Nxënësit e klasave të para të shkollave fillore të zonave rurale në Komunën e Prishtinës, ditën e parë të gjysmëvjetorit të dytë e filluan duke pranuar dhurata si simbolikë për p​ozitivitet në këtë fillimvit të 2021.

Ky aktivitet u bë nëpërmjet fushatës #DHURO, të inicuar nga Komuna e Prishtinës, Fondacionit Jahjaga, OJQ “Nëna dhë Fëmijë të lumtur” dhe Qendra Kulturore & Filozofike “Akripoli i Ri” dhe u mundësua nga Humanity First, për të cilët jemi falenderues.​
#prishtina💙

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Eksperti britanik: Jo maskave te fëmijët e vegjël në shkolla

Ekspertët në Britani këshillojnë që nxënësit e vegjël të mos mbajnë maska në shkolla. Profesori...

Ish-mësimdhënësi që riktheu zanatin e të atit

Me profesion është mësimdhënës i gjuhës shqipe, por me largimin nga puna pas 17...

18 fjalë të gjuhës shqipe që po shkruhen gabim

Njohja e mirë e saj si dhe dëshira për perfeksionim të përdorimit të gjuhës...

Mirënjohje: Mësuesi Maliq Torra merr me vete drutë për të ngrohur nxënësit

Një foto sa një mijë fjalë. Ky është imazhi i shpërndarë nëpër rrjet gjatë ditës...