Shkolla shqipe në Monthey të Zvicrës festoi kuq e zi

Për t’i dhënë ngjyrë këtyre datave kombëtare, më  25. 11 u organizua një program i shkurtër me recitime, këngë dhe u zbukurua klasa me ngjyrat kuq e zi. Në këtë vit, shkolla e mësimit plotësues “Shkolla Shqipe Monthey Chablais”, ka filluar mësimin më 16.9.2020, në qytetin Monthey, pas disa viteve pauzë. Kjo u arrit me … Vazhdoni me leximin e Shkolla shqipe në Monthey të Zvicrës festoi kuq e zi