E diel, 29 Janar, 2023

Shkolla ‘Elena Gjika’ shndërrohet në ‘klub nate’, muzikë edhe pas orës 22:00

- Advertisement -

Shkolla Fillore “Elena Gjika” në Prishtinë në nder të përfundimit të gjysmëvjetorit të dytë ka organizuar event për nxënësit e kësaj shkolle.

Organizimi i këtij institiucioni shkollor po përcjellët me muzikë nga më të ndryshmet.

- Advertisement -

Sidoqoftë, melodia muzikore është dëgjuar edhe pas orës 22:00, që rrjedhimisht përbën shkelje të rendit dhe qetësisë, shkruan syrinet.

Siç përkufizohet me Ligjin për Rendin dhe Qetësinë Publike, “Kushdo që shkakton zhurmë të pa nevojshme dhe të padurueshme që dëgjohet të banorët për rreth apo në rrugë dhe që shqetësojnë personat tjerë nga ora 22:00 e deri në orën 07:00 gjatë ditëve të javës dhe prej orës 23:00 e deri ne orën 07:00 të shtunave dhe të dielave, dënohet për kundërvajtje”.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Jasharaj për (mos) publikimin e vlerës së koeficientit: Qeveria të mos bëjë veprime që acarojnë situatën

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Vdes profesori universitar kosovar, në një aksident komunikacioni në Bullgari

Një aksident me fatalitet ka ndodhur dje në Bullgari. Si pasojë e këtij aksidenti ka...

Rrahman Jasharaj: Misteri i pagave, e papranueshme koeficienti nën 120 euro

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për Paga – koeficienti mbahet sekret

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...