E martë, 24 Maj, 2022

Sheh veten shtatzënë: Ç’kuptim ka një ëndërr e tillë

spot_img
- Advertisement -

Të zgjoheni pas një ëndrre në të cilën shfaqeni shtatzënë është pak frikësuese.

Mbase edhe shumë frikësuese. Sidoqoftë kjo gjë nuk lidhet detyrimisht me dëshirën për t’u bërë prind. Kjo gjë ka të bëjë më shumë me anën kreative.

- Advertisement -

Stephanie Gailing, astrologe dhe motivuese, tregon se shtatzënia në ëndërr do të thotë se keni një lëmsh me ide në kokë. Nëse ju shfaqen data të caktuara, kanë të bëjnë me këtë ide apo projekt me të cilin po merreni.

Megjithatë, nëse keni ndjesi të caktuara mbi prindërimin së fundmi, kjo ëndërr mund të jetë pjellë e subkoshiencës suaj. Pra, çdo gjë që ju shqetëson në lidhje me marrëdhënien në çift, aftësitë e prindërimit apo edhe me ndryshimet e trupit, mund t’ju shkaktojë një ëndërr të tillë.

Emëruesi i përbashkët i të gjitha këtyre kuptimeve të mundshme është ndryshimi. Prandaj mundohuni të mos e vrisni mendjen duke gjetur kuptimin dhe thjesht përgatiteni veten për ndryshim.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Komuna e Prishtinës do t’i mbështes me 500 euro lehonat me asistencë sociale

Komuna e Prishtinës do t’i mbështes me 500 euro nënat lehona të cilat janë...

4 sugjerime për gratë para planifikimit të shtatzënisë pas moshës 35-vjeçare

Dukuria për të ngelur shtatzënë pas moshës 35-vjeçare duhet se është më e preferuar...

Efektet anësore të mungesës së vitaminës D gjatë shtatzënisë

Një nga studimet në Amerikë kanë treguar një mundësi për të parandaluar abortin dhe...

Si të trajtoni alergjitë gjatë procesit nëntë mujor të shtatzënisë sipas burimeve mjekësore

Alergjia në kohën e shtatzënisë mund të jetë pak e bezdisshme, pasiqë ndonjëherë simptomat...