E hënë, 20 Shtator, 2021

Roli i përforcimit dhe ndëshkimit tek fëmijët – flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë për Kids of Kosova, psikologia Ariana Isufi flet për temën: Roli i përforcimit dhe ndëshkimit tek fëmijët.


Psikologia tregon se si prindërit dhe mësimdhënësit, komuniteti në përgjithësi i përdorin këto dy lloj formash për të përforcu apo eliminu disa sjellje tek fëmijët në jetën e përditshme.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Flutura Mazreku nga Rahoveci që punon në Qeverinë e Kanadasë: Vajzat dhe gratë në Kosovë të luftojnë për ëndrrat e tyre, të mbështetin njëra-tjetrën

Është një nga vajzat shembull se si arrihet suksesi jashtë vendlindjes. Në vitin 2006...

INTERVISTË| Flutura Mazreku, vajza nga Kosova që punon në Qeverinë e Kanadasë: Jam e gatshme të kontriboj në zhvillimin e shtetit tim

Është një nga vajzat shembull se si arrihet suksesi jashtë vendlindjes. Në vitin 2006...

Dr. Fatime Berisha-Imeri për Kids of Kosova: Jeta në Zvicër, sfida për të ndërtuar karrierë dhe plotësimi i ëndrrës për t’u bërë pilote

Jo pak shqiptarë që jetojnë në shtete të ndryshme të botës kanë krijuar karrierë...

Intervistë me logopeden, Ertiola Lugji: Shkaqet e vonesës së të folurit tek fëmijët – disa këshilla për prindërit

Jo pak prindër shqetësohen kur fëmijët e tyre vonojonë të flasin, çka ju drejtohen...