E diel, 29 Janar, 2023

Rast i rëndë: Dy mësuese ndëshkojnë 4-vjeçaren duke i lidhur duart

- Advertisement -

Më 13 qershor, 4-vjeçarja Lily-Rose goditi një shoqe klase në shkollën e saj në Saint-Michel.

Si ndëshkim, dy mësueset e saj vendosën t’i lidhnin duart me shirit dhe ta ulnin në një karrige në korridor.

- Advertisement -

Cindy, nëna e saj, ishte e revoltuar nga ky trajtim që i është bërë vajzës.

“Jam e revoltuar dhe në shok. Asnjë fëmijë, edhe nëse fëmija ka karakter të vështirë, nuk meriton kaq shumë dhunë ”, u tha ajo gazetarëve.

SudInfo raporton se drejtori i shkollës pasi është njohur me rastin ka konfirmuar se ndaj dy mësueseve është iniciuar procedurë disiplinore.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...