E martë, 24 Maj, 2022

Qeveria ndanë 10% pagesë shtese për këto kategori të punonjësve për 6 muaj

spot_img
- Advertisement -

Qeveria e Republikës së Kosovës sot në mbledhjen e mbajtur sot ka marrë disa vendime.

Në këtë mbledhje është aprovuar pagesa shtesë prej 10% të pagës bazë, por jo më pak se 60 euro, për punonjësit shëndetësorë në sektorin publik (stafin shëndetësorë dhe mbështetës), për periudhën janar-qershor të vitit 2022.

- Advertisement -

Për këtë qëllim, sipas vendimit, janë ndarë 5,600,000 euro, që do të sigurojë edhe zbatimin e masës për mbështetje të sektorit të shëndetësisë sipas Pakos për Ringjalljen Ekonomike.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Si të shkruash / Ernest Hemingway: Shtatë këshilla

Më 1984 Larry W. Phillips ka botuar “Ernest Hemingway on Writing“, një përmbledhje të...

E thotë shkenca: Njerëzit optimistë jetojnë më gjatë

Mbetet ende e paqartë se si optimistët e minimizojnë dozën e tyre të stresit....

Aspak Anjshtajni: kush është mendja më e madhe e të menduarit në histori?

Lindi në Uzbekistan dhe ndërroi jetë në Afganistan… A e dini se kush është mendja...

Fotografi Bujar Gashi përfaqëson Kosovën në ekspozitën ndërkombëtare

Fotografi Bujar Gashi, është përzgjedhur të përfaqësojë Kosovën në ekspozitën ndërkombëtare me pjesëmarrës të...