E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Përurohet objekti i gjimnazit në Skenderaj, mban emrin e heroit Hamëz Jashari

- Advertisement -

Sot, në ditën e parë të vitit shkollor 2020-2021, u përurua objekti i ri i gjimnazit që mbanë emrin e heroit tonë, Hamëz Jashari.

Me këtë rast, kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, njëherit, djali i Hamëz Jasharit, i ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e mësimit dhe hyrjen në objektin e ri, që ofron kushte dhe hapësirë më të mirë për zhvillimin e procesit mësimor.

- Advertisement -

“I porosita nxënësit që krahas përkushtimit të tyre në mësime, të kenë kujdes të shtuar në mbrojtjen e shëndetit të tyre, duke mbajtur maskën dhe distancën sociale. Mësimdhënësit pasi i urova për fillimin e procesit mësimor, i njoftova që shumë shpejtë do t’i paguajmë shujtat për të gjithë mësimdhënësit”, ka thënë Bekim Jashari.

Sot, në ditën e parë të vitit shkollor 2020-2021, përuruam objektin e ri të gjimnazit që mbanë emrin e heroit tonë,…

Posted by Bekim Hamëz Jashari on Monday, September 14, 2020

Edhe një premtim i realizuar me suksesObjekt modern i Gjimnazit “Hamëz Jashari” në Skenderaj, me hapësira të përshtatshme për mësimdhënie dhe mësimnxënie.Bashkë ndërtojmë të tashmen dhe të ardhmen, e tashmja dhe e ardhmja janë të rinjtë tonë. Punojmë për të rinjtë sot, që nesër të kemi shtet më të fortë dhe më të zhvilluar.

Posted by Bekim Hamëz Jashari on Monday, September 14, 2020

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Edhe një mërgimtar tjetër i gatshëm t’ua jap nga 100 euro mësuesve

Mërgimtarët po vazhdojnë të tregojnë gatishmëri për t’i ndihmuar mësuesit kosovar. Edhe Fitim Krasniqi, nga...

Komuna e Prizrenit i jep tender për vetëdijesimin e nxënësve kompanisë që aktivitet primar ka pastrimin e ndërtesave

Komuna e Prizrenit ka nënshkruar kontratë me kompaninë ‘Samire Osmani B.I’ për ‘Vetëdijesimin e...

LAJMI I FUNDIT: Paqartësi në ekzekutimin e pagave për grevistët

Ajo që vazhdon të mbetet e paqartë në këtë situatë është forma e ekzekutimit...

Hapet pika shkollore e gjuhës shqipe në Kaufbeuren të Bavarisë

Të shtunën në prani të nxënësve, prindërve dhe bashkëkombësve, të Konsullit të Përgjithshëm të...