E martë, 22 Qershor, 2021

Lexo

Receta e mamit

Leximi me zë rrit performancën e fëmijëve në shkollë dhe i bën më të aftë të përballen me jetën

Leximi me zë të lartë i ndihmon fëmijët të jenë më të mirë në shkollë dhe i përgatit ata që të përballen më mirë...

Nga shkenca vjen një lajm jo fort i mirë për fëmijën e parë

Një studim i ri ka zbuluar se fëmijët e lindur të parët në një familje janë më të rrezikuar nga disa sëmundje. Ata bien...

Afërdita Visoka – vajza nga Prishtina sigurt drejt rrugës për t’u bërë një balerinë e suksesshme

Media për fëmijë dhe nëna "Kids of Kosova", nga sot ka nisur të prezantojë nxënës të shkollës fillore "Dardania" në Prishtinë. Në bashkëpunim me mësuesen...

Fëmijët me intelegjencë superiore – flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë për Kids of Kosova, psikologia Ariana Isufi flet për fëmijët me intelegjencë superiore. Për më tepër ndiqeni videon:  

Si të ktheheni në majat e karrierës si nënë

Të riktheheni në rrugën e duhur me karrierën tuaj mund të jetë e vështirë tani që jeni prind, pasi përgjegjësitë tuaja të reja mund...

Këshilla për nënat: Gjashtë pyetje që duhet t’ia bëni vajzës suaj

Nënat dhe bijat gjithmonë kanë marrëdhënie të veçanta Nëse nuk dini nga të filloni, po ju sjellim një listë të pyetjeve të rëndësishme për t’ua...

Pse nuk rekomandohet uji për bebet?

Uji nuk rekomandohet vërtet për bebet e vogla, derisa të bëhen katër muajsh, pra ideale është gjashtë muaj Arsyet për këtë janë që uji mund...

Shqetësimi i ndikimit të vaksinave tek qumështi i gjirit

Ka shqetësime të shumta për sigurinë e vaksinave kundër koronavirusit, sidomos kur flitet për imunizimin e fëmijëve. Një studim i ri tregon se disa...

Koha e nevojshme për gjumë e foshnjës suaj

Sasia e duhur e gjumit cilësor që nga lindja, jo vetëm që do të ndihmojë zhvillimin e foshnjave, por gjithashtu do të përmirësojë aftësinë...

Më të lexuarat