E diel, 29 Janar, 2023

Ogren Borovci, 8-vjeçari nga Prishtina që synon të bëhet inxhinier ndërtimi

- Advertisement -

Shumica e fëmijëve të intervistuar deri tani nga “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) kanë qenë këngëtarë të  vegjël, kurse disa të tjerë kanë thënë se synojnë të bëhen mësues/e apo dizajner.

Sot do t’iu prezantojmë me një fëmijë që merret me modelizëm dhe ka talent për muzikë, por kur të rritet dëshiron të bëhet krejt diç tjetër.

- Advertisement -

Fjala është për Ogren Borovcin, 8-vjeçarin nga Prishtina i cili thotë se kur të rritet dëshiron të bëhet inxhinier ndërtimi.

“Jam nxënës i klasës së tretë në shkollën fillore ‘Iliria’ në Prishtinë.  Jam nxënës i shkëlqyeshëm dhe lënda që më pëlqen është matematika. Talenti im është këndimi dhe modelizimi. Kam marrë pjesë në sfilatën ‘Prishtina Fashion Night’. Por kur të rritem dëshiroj të bëhem një inxhiner ndërtimi”, ka thënë Ogren Borovci.

Kids of Kosova i uron shumë suksese Ogrenit.

- Advertisement -

Foto të Ogrenit nga sfilata në “Prishtina Fashion Night”

- Advertisement -

(Kids of Kosova)

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Fadil Curri: Dy ngjarjet që nuk do t’i harrojë kurrë si mësimdhënës

Nga Albanian Kids Education Nuk i kanë mbetur as dy vite deri në pensionim. Por...

INTERVISTË| Agim Agushi: Karriera ime si mësimdhënës dhe rekordet që synoj t’i arrijë në zhonglim me top

Nga Albanian Kids Education Një profesor i dalluar i matematikës dhe një rekordmeni i Guinness...

INTERVISTË| Drejtori i shkollës private të Mjekësisë “Imperium”, Egzon Ratkoceri: Prioriteti ynë, shkollimi cilësor dhe punësimi i nxënësve me rezultate të mira

Nga Albanian Kids Education Secili prind dëshiron më të mirën për fëmijët e tyre, por...

INTERVISTË| Besianë Musmurati: Procesi i zgjedhjes së drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Prishtinë 100% transparent

Nga Albanian Kids Education Rekrutimi i mësimdhënësve, drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Kosovë çdo...