E martë, 31 Janar, 2023

Obamat, familje kopertinash, ish-presidenti rrëfen jetën e të bijave

- Advertisement -

Të rritesh në sytë e të gjithë botës, në Shtëpinë e Bardhë, e rrethuar nga shërbimet sekrete, nuk është aspak e lehtë.

As për vajzat e ish-presidentit Barack Obama, ka qenë njësoj. Ato shfaqen në një foto ekskluzive për ‘People’, vite pasi babai i tyre la pushtetin.

- Advertisement -

Të dyja të bukura dhe të rritura, Malia dhe Sasha duket se kanë raport shumë të ngushtë me njëra-tjetrën dhe familjen.

Vetë Obama shprehet se dy vajzat e tij janë si shoqe të ngushta dhe fakti që janë rritur në Shtëpinë e Bardhë ka ndikuar edhe më shumë në konsolidimin e këtij raporti.
Pandemia i ka detyruar edhe Malian me Sashën që leksionet t’i ndjekin online, kështuqë familja ka kaluar më shumë kohë së bashku muajt e fundit.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...