E enjte, 9 Shkurt, 2023

Noar Osmani, nxënës i klasës së katërt, po krijon web-faqe – ka 17 çertifikata

- Advertisement -

Noar Osmani, nxënës i klasës së katërt, në shkollën fillore “Dardania” shquhet me intelegjenca të shumëfishta.

Talenti i tij është zbuluar në moshën 7 vjeçare ku ka filluar të merret me aplikacione të ndryshme, gjithmonë duke u kontrolluar nga prindërit.

- Advertisement -

Ai posedon 17çertifikata të ndryshme. Përveç gjuhës amtare, Noari flet gjuhën angleze dhe gjermane.

Ai ka një kapacitet të lartë për zgjidhjen e shumë problemeve matematikore, duke zënë shpesh edhe vendet e para.

Tek “Shkolla Digjitale” tashmë më i vogli në grup ka kaluar prej nivelit 5-të në të 7-tin.

- Advertisement -

Poashtu, Noari di të krijoi web faqe dhe shumë gjëra të tjera që mrekullisht është bërë model për shumë fëmijë që e njohin.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...