E diel, 5 Shkurt, 2023

Njihuni me Siandra Hoxha, 11-vjeçaren nga Tirana: Këto janë ëndrrat e mia…

- Advertisement -

Siandra Hoxha 11-vjeçarja nga Tirana ka talent të jashtëzkonshëm për muzikë.

Ajo merret me shumë aktivitete të cilat zhvillohen në Qendrën Kombëtare Kulturore të Fëmijëve në Tiranë, ku është në kursin e këngës dhe pikturës.

- Advertisement -

Siandra ka thënë për “Kids of Kosova” se kur të rritet dëshiron të bëhet një këngëtare dhe prezantuese, por edhe një doktoreshë që t’i ndihmojë personat me nevoja të veçanta.

 

Ajo porositë bashkëmoshatarët esaj që të kenë besim në vetvete dhe ëndrra, sepse thotë gjithçka mund të relizohet në këtë jetë.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Fadil Curri: Dy ngjarjet që nuk do t’i harrojë kurrë si mësimdhënës

Nga Albanian Kids Education Nuk i kanë mbetur as dy vite deri në pensionim. Por...

INTERVISTË| Agim Agushi: Karriera ime si mësimdhënës dhe rekordet që synoj t’i arrijë në zhonglim me top

Nga Albanian Kids Education Një profesor i dalluar i matematikës dhe një rekordmeni i Guinness...

INTERVISTË| Drejtori i shkollës private të Mjekësisë “Imperium”, Egzon Ratkoceri: Prioriteti ynë, shkollimi cilësor dhe punësimi i nxënësve me rezultate të mira

Nga Albanian Kids Education Secili prind dëshiron më të mirën për fëmijët e tyre, por...

INTERVISTË| Besianë Musmurati: Procesi i zgjedhjes së drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Prishtinë 100% transparent

Nga Albanian Kids Education Rekrutimi i mësimdhënësve, drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Kosovë çdo...