E enjte, 9 Shkurt, 2023

Njihuni me 12-vjeçarin që brenda një jave diplomoi në një shkollë të mesme dhe në kolegj

- Advertisement -

Një djalë 12-vjeç nga Karolina e Veriut, kishte shfrytëzuar në maksimum kohën e izolimit të pandemisë së coronavirusit, për të ndjekur mësimet shtesë.

Tani, një vit më vonë, Mike Wimmer nga Salisbury – po bëhet gati të diplomojë në një shkollë të mesme dhe në një kolegj, dhe atë brenda një jave, transmeton Telegrafi.

- Advertisement -

Wimmer ka përfunduar me sukses katër vitet e shkollimit brenda një viti dhe për një universitet. Ai do të diplomojë në kolegjin Rowan-Cabarrus më 21 maj dhe më 28 do të marrë edhe një diplomë nga shkolla e mesme Concord Academy.

Raste të tilla nuk janë të rralla kur të ri në moshë diplomojnë në shkolla apo universitete të ndryshme, siç ishte rasti edhe i një pakistaneze e cila vetëm si 4-vjeçare u certifikua nga Microsoft.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...