E mërkurë, 29 Mars, 2023

Një listë me emra për vajza dhe kuptimi pas tyre

- Advertisement1-

Një pjesë e mirë prindërish nuk duan të zgjedhin për bebin e tyre një emër që nuk mban një kuptim të caktuar.


Nëse bëni pjesë tek ky grup, më poshtë keni një listë me emra dhe kuptimet krah tyre.

- Advertisement -

Abigail: Hebre — Dhënës gëzimi

Alessia: Italian — Luftëtar mbrojtës

Alexandra: Grek — ndihmues, në mbrojtje të njerëzimit

- Advertisement -

Alice: Anglez — I përulur, i sjellshëm.

Amara: Latin — I fortë, tërheqës, me stil

Amelia: – I zellshëm

- Advertisement -

Anne: Hebre— hiri i përjetshëm

Arabella: Latine — Elegante

Audree: Franceze — E ndershme, e fortë

Arianna: Greke — E shenjtë

Avery: Franceze — E mençur

Callie: Greke— Më e bukura

Charlotte: Franceze — E imët, femërore

Claire: Latine — Brilante, e qartë, e famshme

Darlene: Angleze — E dashur

Ella: Angelze — Grua e bukur

Eva: Hebre – Jetë

Gabriella: Hebre — I devotshëm pas Zotit

Jocelyn: Latine— E lumtur, e gëzueshme

Kaitlyn: Greke — E pastër

Kalila: Arabe— Grumbull dashurie

Mia: Latine — E imja

Mila: Rus — Shumë punëtor

Millie: Latin — I vendosur, i lindur i lirë

Naila: Arab — I suksesshëm

Sarah: Hebre — Princeshë

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Psikologia Albina Krasniqi: Për t’i mësuar fëmijët, duhet t’u prijmë drejt sjelljeve që duhet t’i bëjnë

Këtë të shtunë në emisionin “Familja ime”, kemi diskutuar për sjelljen prosociale. Albina Krasniqi, udhëheqëse...

Duhet të reflektojmë nëse po “vrasim” apo jo fëmijët nga dashuria dhe padija? Nga Marsida Simo (Sociologe)

Pridërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë. Duhet jo vetëm dije, informacione,...

Psikologia thirrje prindërve: Kujdes se çfarë emra u vëni fëmijëve, që ata të mos bullizohen

Psikologia Arbenisa Berisha-Gashi ka thënë që emri është me të vërtetë i rëndësishëm në...

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...