E enjte, 9 Shkurt, 2023

Një burrë hyn në një pellg të ngrirë për 20 euro, pamjet janë qesharake / VIDEO

- Advertisement -

Një ngjarje mjaft qesharake na vjen nga Mbretëria e Bashkuar.


Një burrë është sfiduar nga shokët e tij nëse ai mund të futet në ujin e ftohtë dhe ta tërheqë grepin e peshkimit që ishte bllokuar në ujë.

- Advertisement -

Teksa ai ishte duke peshkuar, grepi i tij i peshkimit bllokohet në ujë, dhe atij i thonë shokët që nëse ai futet në ujë dhe e largon grepin e bllokuar, ai do t’i fitonte 20 euro.

Në videon e mësipërme shihet teksa burri del menjëherë nga uji, për shkak se ai nuk mund të durojë më shumë temperaturën e ujit.

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...