E diel, 5 Shkurt, 2023

Nga Maliq Fetahu: Mësimdhënës, ju punoni aq shumë sa gjithçka nga ju varet në gjithë globin

- Advertisement -

Shkruan: Maliq Fetahu


FALEMINDERIT MËSUES !

- Advertisement -

Njerëzit gjithmonë flasin se sa e vështirë është të jesh prind,por ta dini se akoma më vështirë është të jesh edukues i brezave në një shoqëri.

Një i “menqur ” sot na paska bërë krahasime për pagën e mësuesit.

Ti mësues/se ,je ai apo ajo që rrite fëmijë të fortë, të sigurt e inteligjent por edhe të tillë si “përsonin” në fjalë.

- Advertisement -

Ju punoni aq shumë sa që gjithçka nga ju varet në tërë globin.

Nga ju dalin lloj lloj profesionesh por edhe të tillë që nuk ua dinë vlerën….!

FALEMINDERIT PËR PUNËN TUAJ MËSUES!

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

22 libra që duhet të lexoni patjetër në jetë

1.“Për kë bien këmbanat” – Ernest Hemingueji Një nga veprat më të mira Heminguejit, “Për...

Këshilla për të tërhequr dhe mbajtur vëmendjen e nxënësve gjatë orës mësimore

Nga Zihnie Kaçaniku Gurmani Këshilla për të tërhequr dhe mbajtur vëmendjen e nxënësve gjatë orës...

Drejtori i shkollës fillore “Naim Frashëri” në Banjë të Malishevës jep një njoftim për nxënësit dhe mësimdhënësit

Shkolla fillore "Naim Frashëri" në Banjë të Malishevës ka njoftuar se mësimi fillon nesër...

Nga Asllan Bajrami: Disiplina dhe respektimi i rregullave të mirësjelljes në shkollë, përkatësisht në klasë

Një orë mësimore është e suksesshme kur nxënësit mbajn diciplinën dhe respektojnë rregullat e...