E shtunë, 25 Qershor, 2022

Nga Maliq Fetahu: Iku edhe ky vit shkollor, me zbrazje shkollash e ikje të nxënësve

spot_img
- Advertisement -

IKU KY VIT MËSIMOR….!

Mbaruam këtë vit me sukses, por shpesh na u ngatërruan gjërat.

- Advertisement -

Me libra e pa libra na iku viti !

Me “ekspert të kohës e të shekullit ” !

U ballafaquam me lloj lloj analistash por nuk po di a ja qëlluan këta ekspert e analistë…!

- Advertisement -

U ndeshëm me fyerje e nënqmime nga portale e rrjete sociale !

U ballafaquam me mosvarje veshit nga MASHTI ndaj mësimdhënësve!

SBAShKU na ofroi fontana dëshirash….!

- Advertisement -

Shkumësi i bardhë ishte mjeti kryesor në duart e një mësuesi,s’po ceku në përqindje sa e arritur është kjo apo…?

Me zbrazje shkollash nga ikja e nxënësve në viset tjera….!

Me nga tre muaj pritje për mbyllje të një konkursi dhe pranimin e një punëtori!

Kjo është kohë por nuk po di si të matet kjo kohë….?

Në fund të fundit lamtumirë viti mësimor !

Autori është mësimdhënës

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Shyqëri Obërtinca: Puna e policisë nuk është bastisja e nxënësve nëpër klasa

Autor: Shyqëri Obërtinca Dhuna në shkollat e Kosovës Te nderuar, kolege, mesimdhenes, prinder dhe ju perfaqesues...

Kush i kontrollon thikat në shkolla?

Besim Hyseni nuk dëshiron të flasë shumë për humbjen e djalit, por thotë se...

Akuza: Qeveria Kurti e ka kap UP-në

Senati i Universitetit të Prishtinës ka zgjedhur të premten pesë anëtarët e Këshillit Drejtues...

Prindërit kërkojnë që mësueses së shkollës fillore “Selami Hallaçi”, në Gjilan t’i vazhdohet kontrata e punës

Këshilli i Prindërve të klasës së tretë të shkollës fillore (SHFMU) “Selami Hallaçi”, në...