E diel, 29 Janar, 2023

Nga Maliq Fetahu: Çdo test duhet të ketë qartë të përcaktuar metodologjinë

- Advertisement -

TESTI…!

Testet janë të rëndësishme por gjithmonë duke pas parasysh modeleve të realizuara.

- Advertisement -

Në çdo test duhën të jenë të qarta kompetencat dhe rezultatet e të nxënit që kërkohet nga nga hartuesit të atij testi….!

Çdo test duhet të ketë qartë të përcaktuar metodologjinë, të ketë pytje që nxisin të nxënit, jo thjesht provën e kujteses, por të logjikës të çfarëdolloj lënde të jetë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Jasharaj për (mos) publikimin e vlerës së koeficientit: Qeveria të mos bëjë veprime që acarojnë situatën

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Vdes profesori universitar kosovar, në një aksident komunikacioni në Bullgari

Një aksident me fatalitet ka ndodhur dje në Bullgari. Si pasojë e këtij aksidenti ka...

Rrahman Jasharaj: Misteri i pagave, e papranueshme koeficienti nën 120 euro

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për Paga – koeficienti mbahet sekret

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...