E enjte, 9 Shkurt, 2023

Nëse e gjeni gaforren mes trëndafilave për më pak se 30 sek, jeni ndër 10% e njerëzve më të zgjuar në botë

- Advertisement -

Gjeni gjallesën e ujit në foto dhe zgjidhni enigmën! Kontrolloni nëse jeni ndër 5% e njerëzve që ia dolën ta bënin në më pak se gjysmë minute.

Cili është vizioni juaj? Përqendrimi? Edhe fuqia e vëzhgimit? Edhe ata që mund të mburren se këto tre fusha janë “ana e fortë” e tyre, po përpiqen të zgjidhin enigmat e postuara nga një ilustrues hungarez i filmave vizatimorë që prezantohet si Dudolf.

- Advertisement -

Një nga të fundit që ka bërë “lëmsh” trurin e njerëzve është ilustrimi i cili tregon një fushë me lulekuqe të kuqe, por edhe një të huaj mes luleve.

Duke qenë se Dudolf i pëlqen t’i ndërlikojë gjërat, mes luleve të kuqe ka një gjallesë uji të së njëjtës ngjyrë dhe është gaforrja. Merr një lupë sepse do t’ju duhet vërtet!

- Advertisement -

Kjo enigmë i çmendi përdoruesit e internetit dhe vetëm 5% e njerëzve arritën ta zgjidhnin atë në më pak se gjysmë minutë, ndërsa shumica e atyre që hoqën dorë pas kësaj kohe..

Kontrolloni se cilit grup i përkisni…

Duhet të pranoni se është vërtet e vështirë, me të vërtetë kanë nevojë për përqendrim të jashtëzakonshëm dhe fuqi të mirë vëzhgimi

- Advertisement -

Nëse jeni të lodhur duke u përpjekur, keni ZGJIDHJEN:

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...