E martë, 31 Janar, 2023

Në shkollë me gjyshërit: Mësimi me turne, ndihma e madhe e të moshuarve për nipat e mbesat

- Advertisement -

Nisja e vitit të ri shkollor ka nxjerrë në pah rëndësinë, që ka në një familje gyshi dhe gjyshja.

Nisja e mësimit në 8 të mëngjesit, mbarimi me 8 të darkës, pritja dhe përcjellja e vogëlushëve, tregon rëndësinë e madhe të këtyre figurave në shtëpi.

- Advertisement -

“Po të mos më kishte mua, vajza do linte punën. Çova nipin, po marr mbesën.

Ma dinë peshën në familje. E kam patur përherë.

Siç i rrit femijët e tu, ashtu edhe të trajtojnë kur bëhesh gjysh.
Lum kush është gjyshe.

- Advertisement -

Ne kujdesemi shumë më mirë për fëmijët e fëmijëve tanë. Dhëndri më thotë ruaj veten, se kemi merakun tënd.

Po ça do bëjmë gjithë ditën, merr e cco fëmijët në kopsht e shkollë.
Mos harroni, se këta moshatarët, që shikoni ju, janë ata që bënë këtë djalë apo vajzë, me të cilën je martuar. Jetojmë te ndarë nga ccifti, por i ndihmojmë për fëmijët.

Jetoj me prindërit, nuk e kam menduar kurrë ndarjen.

- Advertisement -

Lum kush i ka në shtëpi gjyshërit!”, thanë disa gjyshër.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...