E enjte, 9 Shkurt, 2023

Nagavci thotë se mbi 2000 mësimdhënës janë tepricë, tregon çfarë do të bëhet me ta

- Advertisement -

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se mbi 2000 mësimdhënës janë tepricë në shkollat e vendit.

Por ajo përmes një postimi në Facebook ka shkruar se është planifikuar buxheti që zvogëlimi i numrit të nxënësve të mos reflektoi me humbjen e vendeve të punës për mësuesit.

- Advertisement -

Postimi i tij:

Më shumë se 2000 mësimdhënës kanë vëmendjen dhe kujdesin e qeverisë.

Është planifikuar buxheti që zvogëlimi i numrit të nxënësve të mos reflektoi me humbjen e vendeve të punës për mësuesit.

- Advertisement -

Rikualifikimi i mësimdhënësve, riorganizimi i shkollave dhe politikat e reja të planifikuara do të mundësojnë ruajtjen e vendeve të punës, ashtu si edhe ruajtjen e buxhetit.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...