E enjte, 9 Shkurt, 2023

Nagavci: Konkursi për 20 inspektorë në MAShT do të jetë i hapur deri me datë 6 dhjetor

- Advertisement -

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka njoftuar se konkursi për 20 inspektorë në MAShT do të jetë i hapur deri me datë 6 dhjetor.

Njoftimi i saj:

- Advertisement -

Konkursi për 20 inspektorë në MAShTI do të jetë i hapur deri me datë 6 dhjetor 2022.
Rekrutimi i tyre do të bëhet sipas fushave më poshtë:

-2 inspektorë në Prishtinë (nga fusha Matematikë dhe Jeta dhe puna –Juridik);

-3 inspektorë në Mitrovicë (nga fusha shkenca natyrore, gjuha dhe komunikim dhe Jeta dhe puna –juridik);

- Advertisement -

-3 inspektorë në Pejë (nga fusha shkencat e natyrës, shoqëria dhe mjedisi-shoqërore dhe artet);

-2 inspektorë në Prizren (nga fusha Shoqëria dhe mjedisi-shoqërore dhe jeta dhe puna –juridik);

-4 inspektorë në Ferizaj (nga fusha shkenca natyrore, gjuha dhe komunikim, matematikë dhe shoqëria dhe mjedisi-shoqërore);

- Advertisement -

-2 inspektorë në Gjilan (nga fusha gjuha dhe komunikim dhe jeta dhe puna –juridik);
-4 inspektorë në Gjakovë (nga fusha shkenca natyrore, gjuha dhe komunikim, jeta dhe puna –juridik dhe shoqëria dhe mjedisi-shoqërore).

Me këta 20 inspektorë dhe 20 të tjerë që do t’i pranojmë vitin e ardhshëm, plotësojmë kapacitetet e Inspektoratit të Arsimit sa i përket numrit të inspektorëve.

Konkursin e gjeni në këtë link:

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...