E diel, 5 Shkurt, 2023

Nagavci: Komunikimi mes nxënësve dhe mësimdhënësve i një rëndësie të veçantë

- Advertisement -

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, thotë se komunikimi mes nxënësve dhe mësimdhënësve i një rëndësie të veçantë.

Duke marrë për bazë këtë, e para e Arsimit thotë se kanë ridizajnuar faqen e Ministrisë së Arsimit në të cilën thotë se do të pasqyrohet puna dhe do të jenë transparet në raport me qytetarët.

- Advertisement -

Postimi i saj:

Komunikimi me nxënës, studentë, mësimdhënës, prindër dhe të gjithë qytetarët e Kosovës, është i një rëndësie të veçantë, prandaj kemi ridizajnuar ueb faqen e MASHTI, si një nga mjetet e rëndësishme të komunikimit mes nesh.

Ueb faqja e re, e cila është lëshuar në përdorim, mundëson qasje shumë më të lehtë në të gjitha materialet e publikuara, pra është e lehtë për shfletim dhe qasja në informatë mund të bëhet me shumë më pak klikime.

- Advertisement -

Kjo faqe e re e MASHTI është e dizajnuar për të qenë më e sigurtë dhe do të vazhdojë të pasurohet me materiale e lajme, në mënyrë që të jemi sa më transparent në raport me qytetarët, mediat, shoqërinë civile dhe institucionet në Kosovë e më gjerë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

22 libra që duhet të lexoni patjetër në jetë

1.“Për kë bien këmbanat” – Ernest Hemingueji Një nga veprat më të mira Heminguejit, “Për...

Këshilla për të tërhequr dhe mbajtur vëmendjen e nxënësve gjatë orës mësimore

Nga Zihnie Kaçaniku Gurmani Këshilla për të tërhequr dhe mbajtur vëmendjen e nxënësve gjatë orës...

Drejtori i shkollës fillore “Naim Frashëri” në Banjë të Malishevës jep një njoftim për nxënësit dhe mësimdhënësit

Shkolla fillore "Naim Frashëri" në Banjë të Malishevës ka njoftuar se mësimi fillon nesër...

Nga Asllan Bajrami: Disiplina dhe respektimi i rregullave të mirësjelljes në shkollë, përkatësisht në klasë

Një orë mësimore është e suksesshme kur nxënësit mbajn diciplinën dhe respektojnë rregullat e...