E martë, 31 Janar, 2023

Ministrja Nagavci: Po i avancojnë politikat arsimore për t’i dhënë mundësi të barabarta secilit fëmijë

- Advertisement -

Ministrja Arbërie Nagavci, thotë se në Ministri po i avancojnë politikat arsimore për t’i dhënë mundësi të barabarta secilit fëmijë.

Postimi i saj:

- Advertisement -

Kënaqësi të takoj vogëlushët në Qendrën me bazë në komunitet në Fushë Kosovë.

Shumë fëmijë zhvillojnë aktivitete edukative dhe argëtuese në klasën e edukimit parafillor e marrin mësim plotësues në këtë qendër që udhëhiqet nga organizata “The Ideas Partnership”.

I përgëzova drejtorin Arbon Osmani dhe gjithë stafin për punën dhe përkushtimin që tregojnë tash e sa vite për arsim, edukim dhe mirëqenie të fëmijëve të komuniteteve romë, ashkalinj dhe egjiptianë.

- Advertisement -

Ne, në Ministri po i avancojmë politikat arsimore për t’i dhënë mundësi të barabarta secilit fëmijë.

Kemi ndarë bursa për nxënësit e shkollave të mesme të komuniteteve dhe kemi planifikuar këtë vit edhe bursa për studentë, me fokus në Fakultetin e Edukimit.
MAShTI mbetet i hapur për bashkëpunim me organizatat si “The Ideas Partnership”, sepse të gjithë së bashku mund të bëjmë më shumë dhe të sigurohemi që secili fëmijë nesër do të jetë qytetar i vlefshëm i Kosovës.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Prezantohet nesër: Kaq pritet të jetë vlera e koeficientit të pagave

Këtë javë pritet të hyjë në fuqi Ligji i ri i pagave në Kosovë,...

Në mungesë të kuadrit, nuk ka mësim në gjimnazin e matematikës

Nxënësit e gjimnazit “Matematikë dhe Informatikë” në Shkup edhe javën e dytë të gjysmë-vjetorit...

ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA), përmes një njoftimi për media ka...

Sindikatat reagojnë për mos publikimin e vlerës së koeficientit: Qeveria po tallet, nuk i harrojmë këto lojëra

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Administratës së Kosovës, Ali Gashi ka thënë se...