E shtunë, 28 Janar, 2023

Ministria e Arsimit vjen me një njoftim të rëndësishëm

- Advertisement -

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit njofton për fillimin e procesit të evidentimit dhe shpërndarjes së teksteve shkollore për vitin shkollor 2022-2023.

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit nxjerr Udhëzuesin për Evidentimin dhe Shpërndarjen e Teksteve Shkollore.

- Advertisement -

Ky udhëzues ka për qëllim përshkrimin e obligimeve dhe përgjegjësive të palëve të përfshira në proces, si dhe hapat që duhet të ndiqen për evidentim dhe shpërndarjen e testeve shkollore për vitin shkollor 2022-2023.

UDHËZUESI

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Jasharaj për (mos) publikimin e vlerës së koeficientit: Qeveria të mos bëjë veprime që acarojnë situatën

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Vdes profesori universitar kosovar, në një aksident komunikacioni në Bullgari

Një aksident me fatalitet ka ndodhur dje në Bullgari. Si pasojë e këtij aksidenti ka...

Rrahman Jasharaj: Misteri i pagave, e papranueshme koeficienti nën 120 euro

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për Paga – koeficienti mbahet sekret

Më 1 shkurt zyrtarisht do të hyjë në fuqi Ligji për paga për sektorin...