E hënë, 26 Shtator, 2022

Ministria e Arsimit: Pushimi dimëror në shkollat e Kosovës fillon më 31 dhjetor

- Advertisement -

Pushimi dimëror për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të Kosovës do të nisë në fund të dhjetorit.

Sipas udhëheqëses së Divizionit për Komunikim Publik të Ministrisë së Arsimit, Besa Bytyçi, pushimi dimëror do të fillojë nga data 31 dhjetor.Pushimi dimëror do të zgjasë deri më 10 janar, ditë kur fillon mësimi.

- Advertisement -

Më poshtë mund të njoftoheni për oraret e orëve mësimore të cilat do të zëvendësohen:– Në muajin dhjetor, 2021 me datat: 4.12.2021, 18.12.2021, 28.12.2021, 29.12.2021 dhe 30.12.2021 (ditë të pushimit dimëror);

– Në muajin janar, 2022 zëvëndësimi të bëhet me datat: 15.01.2022 dhe 29.01.2022;– Në muajin shkurt, 2022 me datat: 12.02.2022 dhe 26.02.2022.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Shkolla ‘Hasan Prishtina’ në Prishtinë nga nesër nis mësimin me orar të reduktuar të orëve

Shkolla fillore “Hasan Prishtina” në kryeqytet ka ndërprerë grevën, pasi që nga nesër (e...

Shkolla në Deçan zëvendëson grevën me protestë

Shkolla “Lidhja e Prizrenit” në komunën e Deçanit do të nisë sot procesin mësimor...

“Kërkesa e SBASHK-ut e arsyeshme pasi është vonuar Ligji i pagave”

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti kritikon qeverinë për mungesën e dialogut social me SBAShK-un. Derisa...

“Rrahman Jasharaj me i thirrë fëmijët në shkollë e mos me i lëshu në shtëpi derisa të dorëzohet Kurti”

Opinionisti Nexhmedin Spahiu ka dhënë një ide jo fort të qëlluar se si mund...