E diel, 7 Gusht, 2022

Mësuesja Pranvera Musta: Shkolla e mirë vjen nga të menduarit kritik dhe zgjidhja problemore – ndiqni këshillat

- Advertisement -

Pranvera Musta: Nxënësi/ja është protagonisti/ja i/e nxënies gjatë procesit mësimor, ai/ajo që duhet të testojë veten në përballimin e vështirësive teorike dhe praktike.

Mësuesi/ja nga ana tjetër, ka për detyrë ta mbështesë dhe ta inkurajojë, por si?

- Advertisement -

Ndiqni këshillat nga mësuesja Pranvera Musta.

Kliko LINKUN

© Portali Shkollor-

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

“Mësimdhënësit nuk po duan që drejtorët e shkollave t’i vlerësojnë”

SBAShK-u dhe MAShTI-i janë pajtuar që të mos ketë testim të mësimdhënësve, por vetëm...

Pak interesim për t’u regjistruar në profesionet deficitare – veterinari dhe ndërtimtari

Për një numër drejtimesh në Universitetin e Prishtinës të rinjtë nuk kanë treguar interesim,...

Rrahman Jasharaj: Vlerësimin e mësimdhënësve do ta bëjnë drejtorët e shkollave

SBAShK-u dhe MAShTI-i janë pajtuar që të mos ketë testim të mësimdhënësve, por vetëm...

20 për qind e fëmijëve nga Kosova që jetojnë në Zvicër i përfundojnë studimet universitare

Fëmijët e emigrantëve në Zvicër po dalin të jenë më të arsimuar sesa prindërit...