E diel, 4 Dhjetor, 2022

Mësuesja Naxhije Fejzullahu ka një thirrje për prindërit e nxënësve

Zhvillimi i teknologjisë solli edhe ditarin digjital në shkolla, duke e lënë anash atë fizik tradicional.

Në Komunën e Prishtinës pothuajse të gjitha shkollat tani veçse kanë filluar që gjithë punën rutinore dhe vlerësimin e nxënësve ta kryejnë përmes ditarit digjital.

- Advertisement -

E-shkollori është aplikacioni në të cilën janë gjitha detajet e secilit nxënës, e përparësia e të cilit është se edhe prindërit po ashtu mund të kenë qasje në të dhënat e fëmijëve të tyre.

Drejtori thotë se për mësuesit në moshë më të shtyrë ditari digjital nuk ka qenë shumë i lehtë për ta përdorur.

E mësimdhënësja e ciklit të ulët klasor, Naxhije Fejzullahu, thotë se jo të gjithë prindërit e përdorin e-shkollorin, e kjo vazhdon të jetë problem pasi që ende plotësisht nuk është funksional.

- Advertisement -

Sipas saj, prindërit duhet ta praktikojnë më shpesh e-shkollorin, sepse përparësia e saj mund të jetë nxitja e nxënësve për të arritur rezultate më të mira në mësime. /KOHA

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Sa e njohin nxënësit kosovarë matematikën? Tregon raporti

Inxhinieri, Ermal Sadiku, ka komentuar një raport të International Mathematical Olympiad, ku Kosova renditet...

Keqplanifikimet në tender lënë nxënësit në Pozhoran me orar të shkurtuar qe tri vjet

Për shkak të keqplanifikimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme me kriteret në tender,...

Jasharaj ‘selam’ Nagavcit: Jemi në konsultim me ekspertë të fushës se drejtësisë

Sindikata e arsimit shkëputjen e kontratës kolektive e konsideron “veprim të ngutshëm, të pabazuar,...

Njohësi i arsimit Argjend Osmani: Mungesa e inspektorëve e pamundëson monitorimin e cilësisë

Njohësi i arsimit Argjend Osmani, thotë se ngritja e cilësisë në arsim kërkon monitorimin...