E enjte, 9 Shkurt, 2023

Mësimi online pritet të vazhdojë edhe në vitin e ri shkollor

- Advertisement -

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se mësimi mund të vazhdojë në formë virtuale edhe me fillimin e vitit të ri shkollor.

Megjithatë, ai thotë se do të ndërmeren masa që të vazhdojë mësimi në mënyrë online, për shkak se një pjesë e nxënësve nuk ka mundur të vijojë mësimin.

- Advertisement -

“Po shkojmë drejt një viti të ri shkollor online”, ka thënë Likaj.

“Afër 10.5% nuk kanë mundur të qasen në mësimet online. Nuk i dimë arsyet. Por jemi duke punuar edhe sikur MASHT, për t’iu mundësuar të gjithëve fëmijëve qasjen në mësim”, ka shtuar ai.

Likaj ka thënë se mundësia që të vazhdojë mësimi nëpër shkolla është shumë e vogël për shkak të rritjes së rasteve me Covid-19 në nivel vendi.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...