E shtunë, 1 Prill, 2023

Mësim në natyrë për historinë: Projekti me nxënësit e shkollave të Durrësit

- Advertisement1-

Kjo fundjavë shënon 76-vjetorin e çlirimit të Durrësit.

Festat e nëntorit janë të mirëpritura veçanërisht nga fëmijët, po dhe mësuesit e tyre që e kanë shfrytëzuar këtë ditë për t’u zhvendosur në Tregun Bizantin për t’i njohur fëmijët jo vetëm me historinë, por edhe me artin e së kaluarës.

- Advertisement -

Gloria, Ajsi, Hera dhe fëmijët e tjerë kanë shumë dëshira për të ardhmen e tyre, të diktuara dhe nga pasioni për artin dhe të bukurën në përgjithësi.

Nisma të kësaj natyre që afrojnë fëmijët me artin, natyrën dhe historinë e qytetit të tyre mirëpriten edhe nga prindërit.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nxënësja Era Thaçi fiton bursë për studime në universitetin prestigjioz Brown

Nxënësja nga Prishtina, Era Thaçi, ka fituar bursë për studime në universitetin prestigjioz Brown...

Rrahman Jasharaj: Nëse mësimdhënësit duan të ngrisin pagat e tyre, mund të hyjnë në testim

Për draft-udhëzimin që pritet të nis zbatimin nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë,...

Nagavci pret një grup të mësimdhënësve: Synojmë të përmirësojmë gjendjen në arsim

Ministrja Arbërie Nagavci ka një grup të mësimdhënësve të Programit Akademik të Bashkëpunimit Ndërkombëtar,...

Podujevë: Këta janë të ftuarit në test me shkrim për pozitën ‘Sekretar Shkolle’

Komuna e Podujevës ka publikuar listën e të ftuarve në test me shkrim për...