E diel, 4 Dhjetor, 2022

Mbahet “Olimpiada e Matematikës”nga Drejtoria Komunale e Arsimit në Drenas

Drejtoria e Arsimit në Drenas dhe Shoqata e Matematikanëve të Kosovës sot kanë mbajtur Olimpiadën e Matematikës për klasat IX, X, XI, dhe XII.

Nga kjo garë do të caktohen përfaqësuesit e Komunës së Drenasit në “Olimpiadën e XV Matematikë” të Kosovës – OMK 2023.

- Advertisement -

Nga Olimpiada e Matematikës së Kosovës përzgjedhet ekipi prej 6 nxënësve që do ta përfaqësojë shtetin e Kosovës në
Olimpiadën Matematikë Ndërkombëtare.

Këto gara kontribuuojnë në përmirësimin e cilësisë në arsim, për të cilën mbetet e përkushtuar Drejtoria e Arsimit dhe Komuna e Drenasit.

Në një fjalë rasti, drejtori i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Drenasit, Muhamet Gjoka urojë për suksese në garë gjithë nxënësit pjesëmarrës që ishin
80 të tillë këtë vit. Ndryshe drejtori Gjoka theksoi gatishmërinë e Komunës së Drenasit, të kryetarit Lladrovci për përmirësimin e kushteve për një arsim
cilësor në Komunën e Drenasit.

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Sa e njohin nxënësit kosovarë matematikën? Tregon raporti

Inxhinieri, Ermal Sadiku, ka komentuar një raport të International Mathematical Olympiad, ku Kosova renditet...

Keqplanifikimet në tender lënë nxënësit në Pozhoran me orar të shkurtuar qe tri vjet

Për shkak të keqplanifikimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme me kriteret në tender,...

Jasharaj ‘selam’ Nagavcit: Jemi në konsultim me ekspertë të fushës se drejtësisë

Sindikata e arsimit shkëputjen e kontratës kolektive e konsideron “veprim të ngutshëm, të pabazuar,...

Njohësi i arsimit Argjend Osmani: Mungesa e inspektorëve e pamundëson monitorimin e cilësisë

Njohësi i arsimit Argjend Osmani, thotë se ngritja e cilësisë në arsim kërkon monitorimin...