E enjte, 9 Shkurt, 2023

Lum Rrahmani, 8 vjeçari nga Kosova kampion për herën e tretë në matematikë në Dubai

- Advertisement -

Vazhdojnë sukseset e nxënësve kosovarë në botë.

Lum Rrahmani, 8 vjeçari nga Kosova është shpallur kampion për herën e tretë në Matematikë, në Dubai.

- Advertisement -

- Advertisement -

Njoftimi:

Tjetër sukses i madh i të rinjëve të shtetit tonë!🇽🇰🇽🇰

Lum Rrahmani, 8 vjeçari nga Kosova kampion për herën e tretë në Matematikë, në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe!

- Advertisement -

Lum Rrahmani 😍😍

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...