E enjte, 9 Shkurt, 2023

Lejla Miftari, 8-vjeçarja me intelegjencë superiore mesazh për fëmijët si të mbrohen nga Covid-19

- Advertisement -

Pandemia e Covid-19 ka bërë sivjet që edhe nxënësit të mos kenë mundësi me shokëte tyre të lozin si duhet, por në vend të afërsisë me njëri-tjetrin është dashur të mbajnë distancë.

Lejla Miftari, vajza me intelegjencë të lartë e cila ndjek mësimet në shollën fillore “Mihail Grameno” në Fushë Kosovë, në një video për “Kids of Kosova”, ka dhënë mesazhin për moshatarët e saj se si duhet të mbrohen nga coronavirusi.

- Advertisement -

Për më tepër ndiqni videon e Lejlas, dhe sigurisht përmbahuni rekomandimeve që jep ajo:

 

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...